Vejret i Los Angeles i juli

Her kan du læse lidt om vejret i Los Angeles i juli, som typisk vil byde på temperaturer mellem 22 og 24 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Los Angeles i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Los Angeles i juli. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over juli-vejret i Los Angeles, som - når temperaturen er lavest i juli - byder på ganske lune dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende generelt varme. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Los Angeles i årets 7. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Los Angeles (juli måned)

I juli måned kan temperaturerne i Los Angeles i USA svinge mellem at være ganske lune til generelt varme - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 22 - 24 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i juli måned i Los Angeles ligger på omkring 20 til 22 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 23 - 26 grader.

At temperaturerne i juli måned i Los Angeles kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juli i Los Angeles er en meget solrig og lys periode, med masser af muligheder for at få sol på næsen - det kan faktisk ikke undgås. Husk derfor at bruge godt med solcreme. Og tag også dine solbriller og en solhat med.

Generelt skema over vejret i Los Angeles i juli

Et udsnit af juli måneds vejr i Los Angeles er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over juli måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i juli kan forvente.
Temperaturer
22° - 24°
Solskinstimer
362 - 363
Nedbør i mm.
1
Dage med nedbør
0 - 1

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i juli-vejret i Los Angeles er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Los Angeles byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Vil det regne i juli?

Som skemaet ligeledes viser, så er juli måned helt uden nedbør.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i juli