Vejret i Los Angeles i juni

Juni måned i Los Angeles vil normalt ramme temperaturer på omkring 20 og 22 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være generelt varme, så kan du også opleve kølige dage. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Los Angeles i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Los Angeles i juni. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Los Angeles i juni måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Los Angeles i juni

Dagstemperaturerne i Los Angeles i juni måned svinger mellem at være kølige til generelt varme. Typisk vil der være omkring 20 - 22 grader i juni - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 18 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 22 grader.

At temperaturerne i juni måned i Los Angeles kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juni i Los Angeles er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Generelt skema over vejret i Los Angeles i juni

Et udsnit af juni måneds vejr i Los Angeles er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over juni måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i juni kan forvente.
Temperaturer
20° - 22°
Solskinstimer
310 - 311
Nedbør i mm.
3
Dage med nedbør
1 - 2

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i juni-vejret i Los Angeles er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Los Angeles byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Nedbør og regnfulde dage i juni

Du kan godt risikere at blive regnet en lille smule på i løbet af juni måned i Los Angeles. Men det vil være ekstremt små mængder, og som regel ikke mere end end 3-5 mm. fordelt over ca. 1 dage.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i juni