Vejret i Los Angeles i maj

Oversigt over vejret i Los Angeles i maj - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 19 grader i denne måned. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Los Angeles i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Los Angeles i maj. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af maj i Los Angeles.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Los Angeles i maj

Årets 5. måned vil i Los Angeles byde på kølige til ganske lune temperaturer. I Los Angeles i maj måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 18 - 20 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 16 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 20 grader.

At temperaturerne i maj måned i Los Angeles kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at maj i Los Angeles er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Generelt skema over vejret i Los Angeles i maj

Et udsnit af maj måneds vejr i Los Angeles er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over maj måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i maj kan forvente.
Temperaturer
18° - 20°
Solskinstimer
294 - 295
Nedbør i mm.
3
Dage med nedbør
1 - 2

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i maj-vejret i Los Angeles er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Los Angeles byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Regner det så i maj måned?

Hvis der falder regn, bliver det i meget små mængder. Det kan f.eks. betyder, at der i løbet af hele maj vil falde omkring 2 - 4mm. fordelt over 0-2 dage. Hvis du er heldig, vil det slet ikke regne - eller måske regner det en lille smule om natten.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i maj