Vejret i Los Angeles i november

Vejret i Los Angeles i årets 11. måned vil normalt have generelt varme temperaturer på omkring 18 og 20 grader. Man kan også mødes af decideret kølige perioder, hvis forholdende vil det. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Los Angeles er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Los Angeles i november. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Los Angeles i november måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Los Angeles (november måned)

I november måned kan temperaturerne i Los Angeles i USA svinge mellem at være kølige til generelt varme - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 18 - 20 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i november måned i Los Angeles ligger på omkring 16 til 18 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 21 - 24 grader.

At temperaturerne i november måned i Los Angeles kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at november i Los Angeles er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Vejret i Los Angeles i november - overordnet skema

For et hurtigt overblik over november-vejret i Los Angeles se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
18° - 20°
Solskinstimer
246 - 247
Nedbør i mm.
28
Dage med nedbør
3 - 4

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Los Angeles eller om vejret er, som du gerne vil have det i november måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Los Angeles.

Nedbør og regnfulde dage i november

Helt sikker er det, at november ikke vil være 100% tør - men samtidig er det også sikkert, at mængden af nedbør vil være til at klare. Mere præcist er det normalt, at der i november falder 27 - 29 mm. nedbør i løbet af 2-4 af månedens dage.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i november