Vejret i Madeira i juni

Her kan du læse lidt om vejret i Madeira i juni, som typisk vil byde på temperaturer mellem 23 og 25 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Madeira - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over juni-vejret i Madeira, som - når temperaturen er lavest i juni - byder på ganske lune dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende generelt varme. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Madeira i årets 6. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Madeira i juni

Dagstemperaturerne i Madeira i juni måned svinger mellem at være ganske lune til generelt varme. Typisk vil der være omkring 23 - 25 grader i juni - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 21 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 25 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele juni måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typiske vejrforhold i Madeira i juni

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Madeira i juni. Tallene er opgjort over hele juni måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Madeira tager sig ud i årets 6. måned.
Temperaturer
23° - 25°
Solskinstimer
5 - 6
Nedbør i mm.
10
Dage med nedbør
5 - 6

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Madeira. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Madeira i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over juni. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Madeira:

Vil det regne i juni?

Der kan forekomme en smule regn og nedbør i løbet af juni. Typisk vil det ikke være mere end omkring 9 - 11mm. fordelt over 4-6 dage. Det giver i gennemsnit 2 mm. per dag (af de dage det regner) - hvilket jo ikke er noget særligt.Andre byer i Portugal

Læs også om vejret i andre byer i Portugal i juni