Vejret i Madrid i juli

Vejret i Madrid i årets 7. måned vil normalt have ekstremt varme og trykkende temperaturer på omkring 26 og 28 grader. Man kan også mødes af decideret ganske lune perioder, hvis forholdende vil det. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Madrid - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Madrid i juli. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af juli i Madrid.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Madrid (juli måned)

I juli måned kan temperaturerne i Madrid i Spanien svinge mellem at være ganske lune til ekstremt varme og trykkende - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 26 - 28 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i juli måned i Madrid ligger på omkring 24 til 26 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 32 - 35 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele juli måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typiske vejrforhold i Madrid i juli

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Madrid i juli. Tallene er opgjort over hele juli måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Madrid tager sig ud i årets 7. måned.
Temperaturer
26° - 28°
Solskinstimer
13 - 14
Nedbør i mm.
10
Dage med nedbør
3 - 4

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Madrid. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Madrid i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over juli. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Madrid:

Regner det så i juli måned?

julimåned i Madrid vil være en tør måned uden det store - hvis noget - nedbør. Hvis det drypper lidt, vil det sikkert ikke blive til mere end omkring 10 mm. fordelt over 3 dage.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i juli