Vejret i Madrid i juni

Vejret i Madrid i juni kan byde på både kølige og meget varme dage, med temperaturer på omkring 23 grader. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Madrid - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i juni måned. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Madrid i juni måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juni-temperaturer i Madrid

I juni måned i Madrid kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som meget varme eller kølige. Det betyder juni-temperaturer i Madrid, som i de fleste tilfælde ligger omkring 22 - 24 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 20 grader og maximumstemperaturer på 29 - 31 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele juni måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Oversigt over vejret i Madrid i juni

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Madrid i årets 6. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
22° - 24°
Solskinstimer
12 - 13
Nedbør i mm.
30
Dage med nedbør
6 - 7

Hvis du skal rejse i Madrid i andre af årets måneder end blot juni, så sørg for også at læse om vejret i Madrid på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Madrid.

Nedbør og regnfulde dage i juni

Fordelt over juni måned vil der, som skemaet ovenfor også viser, falde i omegnen af 29 - 31mm. nedbør. Dette sker fordelt over 5-7 dage, hvor der altså vil være regn, byger eller småbyger. Derudover bør det hovedsagligt holde tørt.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i juni