Vejret i Malaga i april

Vejret i Malaga i årets fjerde måned vil normalt have generelt varme temperaturer på omkring 17 og 19 grader. Man kan også mødes af decideret kølige perioder, hvis forholdende vil det. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Malaga er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Malaga i april. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Malaga i april

Årets fjerde måned vil i Malaga byde på kølige til generelt varme temperaturer. I Malaga i april måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 17 - 19 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 15 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 21 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele april måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Vejret i Malaga i april - overordnet skema

For et hurtigt overblik over april-vejret i Malaga se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
17° - 19°
Solskinstimer
11 - 12
Nedbør i mm.
40
Dage med nedbør
7 - 8

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Malaga eller om vejret er, som du gerne vil have det i april måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Malaga.

Regn og nedbør i april

Helt sikker er det, at april ikke vil være 100% tør - men samtidig er det også sikkert, at mængden af nedbør vil være til at klare. Mere præcist er det normalt, at der i april falder 39 - 41 mm. nedbør i løbet af 6-8 af månedens dage.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i april