Vejret i Malaga i juli

Vejret i Malaga i juli kan byde på både ganske lune og meget varme dage, med temperaturer på omkring 27 grader. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Malaga i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Malaga i juli. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af juli i Malaga.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Malaga i juli

Dagstemperaturerne i Malaga i juli måned svinger mellem at være ganske lune til meget varme. Typisk vil der være omkring 26 - 28 grader i juli - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 24 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 30 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele juli måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Generelt skema over vejret i Malaga i juli

Et udsnit af juli måneds vejr i Malaga er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over juli måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i juli kan forvente.
Temperaturer
26° - 28°
Solskinstimer
14 - 15
Nedbør i mm.
10
Dage med nedbør
1 - 2

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i juli-vejret i Malaga er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Malaga byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Regner det så i juli måned?

Hvis vejret har tænkt sig at byde på lidt regn så bliver det i mængder, der er til at holde ud. F.eks. kan det betyde, at der i løbet af hele juli måned falde 9 - 11mm. vand. Og det er vel at mærke fordelt over 0-2 dage.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i juli