Vejret på Mallorca i april

Vejret i Mallorca i årets fjerde måned vil normalt have ganske lune temperaturer på omkring 14 og 16 grader. Man kan også mødes af decideret kolde perioder, hvis forholdende vil det. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Mallorca er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Mallorca i april. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Mallorca i årets fjerde måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

April: Temperaturer i Mallorca

Mallorca, Spanien i april er en periode, hvor kolde til ganske lune temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Mallorca byde på 14 - 16 grader. Når det er koldest i april i Mallorca vil der være omkring 12 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 17 - 18 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele april måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Vejret i Mallorca i april - overordnet skema

For et hurtigt overblik over april-vejret i Mallorca se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
14° - 16°
Solskinstimer
8 - 9
Nedbør i mm.
40
Dage med nedbør
8 - 9

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Mallorca eller om vejret er, som du gerne vil have det i april måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Mallorca.

Vil det regne i april?

Helt sikker er det, at april ikke vil være 100% tør - men samtidig er det også sikkert, at mængden af nedbør vil være til at klare. Mere præcist er det normalt, at der i april falder 39 - 41 mm. nedbør i løbet af 7-9 af månedens dage.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i april