Vejret på Mallorca i august

Vejret i Mallorca i årets 8. måned vil normalt have meget varme temperaturer på omkring 25 og 27 grader. Man kan også mødes af decideret ganske lune perioder, hvis forholdende vil det. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Mallorca er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Mallorca i august. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af august i Mallorca.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Mallorca i august

Dagstemperaturerne i Mallorca i august måned svinger mellem at være ganske lune til meget varme. Typisk vil der være omkring 25 - 27 grader i august - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 23 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 28 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele august måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Vejret i Mallorca i august - overordnet skema

For et hurtigt overblik over august-vejret i Mallorca se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
25° - 27°
Solskinstimer
11 - 12
Nedbør i mm.
70
Dage med nedbør
8 - 9

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Mallorca eller om vejret er, som du gerne vil have det i august måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Mallorca.

Regner det så i august måned?

Ustadigt vejr må i august i Mallorca forventes. I løbet af årets 8. måned falder der omkring 69 - 71 millimeter nedbør. Til sammenligning falder der i Danmarks mere våde måneder omkring 50-60 millimeter. Det vil stille krav til såvel pakkelisten som den daglige påklædning - eller tålmodighed mens man venter på, at en byge driver over.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i august