Vejret på Mallorca i februar

Vejret i Mallorca i årets anden måned vil normalt have kølige temperaturer på omkring 11 og 13 grader. Man kan også mødes af decideret meget kolde perioder, hvis forholdende vil det. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Mallorca i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Mallorca i februar. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Mallorca i februar. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Mallorca i årets anden måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Mallorca i februar

Årets anden måned vil i Mallorca byde på meget kolde til kølige temperaturer. I Mallorca i februar måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 11 - 13 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 9 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 14 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele februar måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Generelt skema over vejret i Mallorca i februar

Et udsnit af februar måneds vejr i Mallorca er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over februar måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i februar kan forvente.
Temperaturer
11° - 13°
Solskinstimer
5 - 6
Nedbør i mm.
40
Dage med nedbør
7 - 8

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i februar-vejret i Mallorca er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Mallorca byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Vil det regne i februar?

Helt sikker er det, at februar ikke vil være 100% tør - men samtidig er det også sikkert, at mængden af nedbør vil være til at klare. Mere præcist er det normalt, at der i februar falder 39 - 41 mm. nedbør i løbet af 6-8 af månedens dage.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i februar