Vejret på Mallorca i januar

Her kan du læse lidt om vejret i Mallorca i januar, som typisk vil byde på temperaturer mellem 11 og 13 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Mallorca - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over januar-vejret i Mallorca, som - når temperaturen er lavest i januar - byder på meget kolde dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende kølige. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af januar i Mallorca.
Skrevet af: Niels Sørensen

Januar-temperaturer i Mallorca

I januar måned i Mallorca kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som kølige eller meget kolde. Det betyder januar-temperaturer i Mallorca, som i de fleste tilfælde ligger omkring 11 - 13 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 9 grader og maximumstemperaturer på 14 - 16 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele januar måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typiske vejrforhold i Mallorca i januar

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Mallorca i januar. Tallene er opgjort over hele januar måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Mallorca tager sig ud i årets første måned.
Temperaturer
11° - 13°
Solskinstimer
5 - 6
Nedbør i mm.
40
Dage med nedbør
8 - 9

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Mallorca. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Mallorca i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over januar. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Mallorca:

Regner det så i januar måned?

Regn i januar måned hverken ikke usædvanligt men heller ikke overvældende. Normalt vil der falde omkring 39 - 41mm. fordelt over 7-9 dage med regn eller byger.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i januar