Vejret på Mallorca i juni

Vejret i Mallorca i juni kan byde på både kølige og generelt varme dage, med temperaturer på omkring 22 grader. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Mallorca i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Mallorca i juni. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af juni i Mallorca.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Mallorca i juni

Årets 6. måned vil i Mallorca byde på kølige til generelt varme temperaturer. I Mallorca i juni måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 21 - 23 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 19 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 24 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele juni måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Generelt skema over vejret i Mallorca i juni

Et udsnit af juni måneds vejr i Mallorca er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over juni måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i juni kan forvente.
Temperaturer
21° - 23°
Solskinstimer
11 - 12
Nedbør i mm.
30
Dage med nedbør
7 - 8

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i juni-vejret i Mallorca er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Mallorca byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Regner det så i juni måned?

Fordelt over juni måned vil der, som skemaet ovenfor også viser, falde i omegnen af 29 - 31mm. nedbør. Dette sker fordelt over 6-8 dage, hvor der altså vil være regn, byger eller småbyger. Derudover bør det hovedsagligt holde tørt.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i juni