Vejret på Mallorca i maj

Her kan du læse lidt om vejret i Mallorca i maj, som typisk vil byde på temperaturer mellem 17 og 19 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Mallorca i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Mallorca i maj. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over maj-vejret i Mallorca, som - når temperaturen er lavest i maj - byder på kølige dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende ganske lune. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af maj i Mallorca.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Mallorca i maj

Dagstemperaturerne i Mallorca i maj måned svinger mellem at være kølige til ganske lune. Typisk vil der være omkring 17 - 19 grader i maj - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 15 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 20 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele maj måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Generelt skema over vejret i Mallorca i maj

Et udsnit af maj måneds vejr i Mallorca er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over maj måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i maj kan forvente.
Temperaturer
17° - 19°
Solskinstimer
10 - 11
Nedbør i mm.
60
Dage med nedbør
9 - 10

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i maj-vejret i Mallorca er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Mallorca byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Regner det så i maj måned?

I løbet af maj vil der i maj falde 59 - 61 millimeter nedbør. Sammenlignet med danske tilstande, så falder der i størstedelen af årets måneder omkring 50-60 millimeter nedbør hver måned. Regn og nedbør må altså forventes, hvilket stiller krav til både påklædning og forberedelse.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i maj