Vejret på Mallorca i marts

Vejret i Mallorca i årets tredje måned vil normalt have ganske lune temperaturer på omkring 13 og 15 grader. Man kan også mødes af decideret kolde perioder, hvis forholdende vil det. Du er måske interesseret i vejret i Mallorca i marts, da du overvejer at bestille en ferie i årets tredje måned - eller måske har du allerede gjort det. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Mallorca i marts. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af marts i Mallorca.
Skrevet af: Niels Sørensen

Marts-temperaturer i Mallorca

I marts måned i Mallorca kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som ganske lune eller kolde. Det betyder marts-temperaturer i Mallorca, som i de fleste tilfælde ligger omkring 13 - 15 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 11 grader og maximumstemperaturer på 16 - 18 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele marts måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typisk vejr i Mallorca i marts

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan marts-vejret tager sig ud i Mallorca.
Temperaturer
13° - 15°
Solskinstimer
6 - 7
Nedbør i mm.
40
Dage med nedbør
7 - 8

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Mallorca, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Mallorca, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Regner det så i marts måned?

Helt sikker er det, at marts ikke vil være 100% tør - men samtidig er det også sikkert, at mængden af nedbør vil være til at klare. Mere præcist er det normalt, at der i marts falder 39 - 41 mm. nedbør i løbet af 6-8 af månedens dage.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i marts