Vejret på Mallorca i oktober

Oktober måned i Mallorca vil normalt ramme temperaturer på omkring 19 og 21 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være generelt varme, så kan du også opleve kølige dage. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Mallorca - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i oktober måned. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Oktober-temperaturer i Mallorca

I oktober måned i Mallorca kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som generelt varme eller kølige. Det betyder oktober-temperaturer i Mallorca, som i de fleste tilfælde ligger omkring 19 - 21 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 17 grader og maximumstemperaturer på 22 - 24 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele oktober måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Oversigt over vejret i Mallorca i oktober

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Mallorca i årets 10. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
19° - 21°
Solskinstimer
8 - 9
Nedbør i mm.
90
Dage med nedbør
10 - 11

Hvis du skal rejse i Mallorca i andre af årets måneder end blot oktober, så sørg for også at læse om vejret i Mallorca på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Mallorca.

Regn og nedbør i oktober

Ustadigt vejr med byger og nedbør må gennem hele oktober forventes i Mallorca. Det betyder ikke, at man ikke kan opholde sig uden for, eller at oplevelserne vil regne væk - men derimod at man må klæde sig ordentligt på og i øvrigt holde øje med vejrudsigten for hvornår vejret vil arte sig. I løbet af oktober falder der omkring 89 - 91 millimeter regn i Mallorca.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i oktober