Vejret på Mallorca i september

Vejret i Mallorca i årets 9. måned vil normalt have meget varme temperaturer på omkring 23 og 25 grader. Man kan også mødes af decideret ganske lune perioder, hvis forholdende vil det. Du er måske interesseret i vejret i Mallorca i september, da du overvejer at bestille en ferie i årets 9. måned - eller måske har du allerede gjort det. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Mallorca i september. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af september i Mallorca.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Mallorca (september måned)

I september måned kan temperaturerne i Mallorca i Spanien svinge mellem at være ganske lune til meget varme - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 23 - 25 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i september måned i Mallorca ligger på omkring 21 til 23 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 25 - 28 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele september måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typisk vejr i Mallorca i september

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan september-vejret tager sig ud i Mallorca.
Temperaturer
23° - 25°
Solskinstimer
9 - 10
Nedbør i mm.
40
Dage med nedbør
9 - 10

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Mallorca, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Mallorca, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Regner det så i september måned?

Helt sikker er det, at september ikke vil være 100% tør - men samtidig er det også sikkert, at mængden af nedbør vil være til at klare. Mere præcist er det normalt, at der i september falder 39 - 41 mm. nedbør i løbet af 8-10 af månedens dage.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i september