Vejret i Malmø i april

Oversigt over vejret i Malmø i april - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 8 grader i denne måned. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Malmø i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Malmø i april. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

April: Temperaturer i Malmø

Malmø, Sverige i april er en periode, hvor meget kolde til kolde temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Malmø byde på 7 - 9 grader. Når det er koldest i april i Malmø vil der være omkring 5 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 10 - 11 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i april måned i Malmø kan beskrives som meget kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at april i Malmø er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Generelt skema over vejret i Malmø i april

Et udsnit af april måneds vejr i Malmø er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over april måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i april kan forvente.
Temperaturer
7° - 9°
Solskinstimer
177 - 178
Nedbør i mm.
33
Dage med nedbør
11 - 12

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i april-vejret i Malmø er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Malmø byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Regn og nedbør i april

I løbet af april vil der være nedbør - men ikke i mængder, der ikke er til at klare. De forgående år er der faldet i omegnen af 32 - 34mm. - fordelt på 10-12 dage med regn eller småbyger. Resten af tiden bør det holde tørt.Andre byer i Sverige

Læs også om vejret i andre byer i Sverige i april