Vejret i Malmø i august

August måned i Malmø vil normalt ramme temperaturer på omkring 18 og 20 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være generelt varme, så kan du også opleve kølige dage. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Malmø i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Malmø i august. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

August-temperaturer i Malmø

I august måned i Malmø kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som generelt varme eller kølige. Det betyder august-temperaturer i Malmø, som i de fleste tilfælde ligger omkring 18 - 20 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 16 grader og maximumstemperaturer på 21 - 23 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i august måned i Malmø kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at august i Malmø er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Generelt skema over vejret i Malmø i august

Et udsnit af august måneds vejr i Malmø er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over august måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i august kan forvente.
Temperaturer
18° - 20°
Solskinstimer
215 - 216
Nedbør i mm.
62
Dage med nedbør
13 - 14

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i august-vejret i Malmø er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Malmø byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Regn og nedbør i august

Ustadigt vejr med byger og nedbør må gennem hele august forventes i Malmø. Det betyder ikke, at man ikke kan opholde sig uden for, eller at oplevelserne vil regne væk - men derimod at man må klæde sig ordentligt på og i øvrigt holde øje med vejrudsigten for hvornår vejret vil arte sig. I løbet af august falder der omkring 61 - 63 millimeter regn i Malmø.Andre byer i Sverige

Læs også om vejret i andre byer i Sverige i august