Vejret i Malmø i januar

Januar måned i Malmø vil normalt ramme temperaturer på omkring 1 og 3 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være meget kolde, så kan du også opleve ekstremt kolde dage. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Malmø er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Malmø i januar

Årets første måned vil i Malmø byde på ekstremt kolde til meget kolde temperaturer. I Malmø i januar måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 1 - 3 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum -2 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 2 grader.

At temperaturerne i januar måned i Malmø kan beskrives som ekstremt kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at januar i Malmø er en meget overskyet tid med ganske få reelle soltimer hver dag.

Vejret i Malmø i januar - overordnet skema

For et hurtigt overblik over januar-vejret i Malmø se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
1° - 3°
Solskinstimer
39 - 40
Nedbør i mm.
49
Dage med nedbør
17 - 18

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Malmø eller om vejret er, som du gerne vil have det i januar måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Malmø.

Regn og nedbør i januar

I løbet af januar vil der i Malmø falde nedbør - men dog i overkommelige mængder. Mere konkret vil der falde omkring 48 - 50mm. nedbør. Dette sker i løbet af 16-18 dage, som byder på ustadigt vejr eller regn.Andre byer i Sverige

Læs også om vejret i andre byer i Sverige i januar