Vejret i Malmø i maj

Vejret i Malmø i maj kan byde på både kolde og ganske lune dage, med temperaturer på omkring 14 grader. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Malmø er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af maj i Malmø.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Malmø (maj måned)

I maj måned kan temperaturerne i Malmø i Sverige svinge mellem at være kolde til ganske lune - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 13 - 15 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i maj måned i Malmø ligger på omkring 11 til 13 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 15 - 18 grader.

At temperaturerne i maj måned i Malmø kan beskrives som kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at maj i Malmø er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Vejret i Malmø i maj - overordnet skema

For et hurtigt overblik over maj-vejret i Malmø se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
13° - 15°
Solskinstimer
269 - 270
Nedbør i mm.
38
Dage med nedbør
10 - 11

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Malmø eller om vejret er, som du gerne vil have det i maj måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Malmø.

Regner det så i maj måned?

Fordelt over maj måned vil der, som skemaet ovenfor også viser, falde i omegnen af 37 - 39mm. nedbør. Dette sker fordelt over 9-11 dage, hvor der altså vil være regn, byger eller småbyger. Derudover bør det hovedsagligt holde tørt.Andre byer i Sverige

Læs også om vejret i andre byer i Sverige i maj