Vejret i Malmø i september

September måned i Malmø vil normalt ramme temperaturer på omkring 15 og 17 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være ganske lune, så kan du også opleve kolde dage. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Malmø - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i september måned. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 9. måned i Malmø.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Malmø (september måned)

I september måned kan temperaturerne i Malmø i Sverige svinge mellem at være kolde til ganske lune - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 15 - 17 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i september måned i Malmø ligger på omkring 13 til 15 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 16 - 19 grader.

At temperaturerne i september måned i Malmø kan beskrives som kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at september i Malmø er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Oversigt over vejret i Malmø i september

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Malmø i årets 9. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
15° - 17°
Solskinstimer
172 - 173
Nedbør i mm.
53
Dage med nedbør
13 - 14

Hvis du skal rejse i Malmø i andre af årets måneder end blot september, så sørg for også at læse om vejret i Malmø på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Malmø.

Nedbør i september

Ustadigt vejr med byger og nedbør må gennem hele september forventes i Malmø. Det betyder ikke, at man ikke kan opholde sig uden for, eller at oplevelserne vil regne væk - men derimod at man må klæde sig ordentligt på og i øvrigt holde øje med vejrudsigten for hvornår vejret vil arte sig. I løbet af september falder der omkring 52 - 54 millimeter regn i Malmø.Andre byer i Sverige

Læs også om vejret i andre byer i Sverige i september