Vejret i Malta i april

April måned i Malta vil normalt ramme temperaturer på omkring 17 og 19 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være ganske lune, så kan du også opleve kølige dage. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Malta er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af april i Malta.
Skrevet af: Niels Sørensen

April-temperaturer i Malta

I april måned i Malta kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som ganske lune eller kølige. Det betyder april-temperaturer i Malta, som i de fleste tilfælde ligger omkring 17 - 19 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 15 grader og maximumstemperaturer på 19 - 21 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele april måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Vejret i Malta i april - overordnet skema

For et hurtigt overblik over april-vejret i Malta se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
17° - 19°
Solskinstimer
9 - 10
Nedbør i mm.
30
Dage med nedbør
10 - 11

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Malta eller om vejret er, som du gerne vil have det i april måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Malta.

Regner det så i april måned?

I løbet af april vil der i Malta falde nedbør - men dog i overkommelige mængder. Mere konkret vil der falde omkring 29 - 31mm. nedbør. Dette sker i løbet af 9-11 dage, som byder på ustadigt vejr eller regn.