Vejret i Malta i august

August måned i Malta vil normalt ramme temperaturer på omkring 28 og 30 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være ekstremt varme og trykkende, så kan du også opleve varme dage. Du er måske interesseret i vejret i Malta i august, da du overvejer at bestille en ferie i årets 8. måned - eller måske har du allerede gjort det. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Malta i årets 8. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Malta i august

Årets 8. måned vil i Malta byde på varme til ekstremt varme og trykkende temperaturer. I Malta i august måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 28 - 30 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 26 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 31 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele august måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typisk vejr i Malta i august

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan august-vejret tager sig ud i Malta.
Temperaturer
28° - 30°
Solskinstimer
6 - 7
Nedbør i mm.
10
Dage med nedbør
3 - 4

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Malta, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Malta, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Vil det regne i august?

Du kan godt risikere at blive regnet en lille smule på i løbet af august måned i Malta. Men det vil være ekstremt små mængder, og som regel ikke mere end end 10-12 mm. fordelt over ca. 3 dage.