Vejret i Malta i december

Vejret i Malta i december kan byde på både kølige og ganske lune dage, med temperaturer på omkring 16 grader. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Malta er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Malta i årets sidste måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Malta (december måned)

I december måned kan temperaturerne i Malta i Malta svinge mellem at være kølige til ganske lune - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 15 - 17 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i december måned i Malta ligger på omkring 13 til 15 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 16 - 19 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele december måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Vejret i Malta i december - overordnet skema

For et hurtigt overblik over december-vejret i Malta se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
15° - 17°
Solskinstimer
10 - 11
Nedbør i mm.
110
Dage med nedbør
19 - 20

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Malta eller om vejret er, som du gerne vil have det i december måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Malta.

Vil det regne i december?

Som det også fremgår af skemaet længere oppe, så hører december måned i Malta til en af de mere våde. Mere præcist falder der 109 - 111mm. nedbør i løbet af måneden. Det vil dog ikke regne non-stop, men man skal regne med, at 18-20 dage i løbet af måneden på den ene eller anden måde vil indeholde nedbør.