Vejret i Malta i februar

Vejret i Malta i februar kan byde på både kolde og ganske lune dage, med temperaturer på omkring 15 grader. Du er måske interesseret i vejret i Malta i februar, da du overvejer at bestille en ferie i årets anden måned - eller måske har du allerede gjort det. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets anden måned i Malta.
Skrevet af: Niels Sørensen

Februar: Temperaturer i Malta

Malta, Malta i februar er en periode, hvor kolde til ganske lune temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Malta byde på 14 - 16 grader. Når det er koldest i februar i Malta vil der være omkring 12 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 16 - 17 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele februar måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typisk vejr i Malta i februar

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan februar-vejret tager sig ud i Malta.
Temperaturer
14° - 16°
Solskinstimer
10 - 11
Nedbør i mm.
60
Dage med nedbør
13 - 14

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Malta, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Malta, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Nedbør i februar

Regn, ustadigt vejr og nedbør må i februar måned forventes. Det betyder ikke, at det vil regne uden ophold, men derimod at der i løbet af måneden falder omkring 59 - 61 millimeter. Det stiller naturligvis visse krav til såvel påklædning som lidt forberedelse, så man får det rigtige tøj med sig. Her kan du få inspiration til din pakkeliste.