Vejret i Malta i juli

Juli måned i Malta vil normalt ramme temperaturer på omkring 27 og 29 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være ekstremt varme og trykkende, så kan du også opleve varme dage. Du er måske interesseret i vejret i Malta i juli, da du overvejer at bestille en ferie i årets 7. måned - eller måske har du allerede gjort det. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 7. måned i Malta.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Malta (juli måned)

I juli måned kan temperaturerne i Malta i Malta svinge mellem at være varme til ekstremt varme og trykkende - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 27 - 29 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i juli måned i Malta ligger på omkring 25 til 27 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 30 - 33 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele juli måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typisk vejr i Malta i juli

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan juli-vejret tager sig ud i Malta.
Temperaturer
27° - 29°
Solskinstimer
6 - 7
Nedbør i mm.
10
Dage med nedbør
1 - 2

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Malta, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Malta, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Nedbør i juli

Du kan godt risikere at blive regnet en lille smule på i løbet af juli måned i Malta. Men det vil være ekstremt små mængder, og som regel ikke mere end end 10-12 mm. fordelt over ca. 1 dage.