Vejret i Malta i juni

Her kan du læse lidt om vejret i Malta i juni, som typisk vil byde på temperaturer mellem 24 og 26 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Malta - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i juni måned. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over juni-vejret i Malta, som - når temperaturen er lavest i juni - byder på ganske lune dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende meget varme. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af juni i Malta.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Malta (juni måned)

I juni måned kan temperaturerne i Malta i Malta svinge mellem at være ganske lune til meget varme - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 24 - 26 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i juni måned i Malta ligger på omkring 22 til 24 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 27 - 30 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele juni måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Oversigt over vejret i Malta i juni

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Malta i årets 6. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
24° - 26°
Solskinstimer
7 - 8
Nedbør i mm.
10
Dage med nedbør
3 - 4

Hvis du skal rejse i Malta i andre af årets måneder end blot juni, så sørg for også at læse om vejret i Malta på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Malta.

Regner det så i juni måned?

Der kan forekomme en smule regn og nedbør i løbet af juni. Typisk vil det ikke være mere end omkring 9 - 11mm. fordelt over 2-4 dage. Det giver i gennemsnit 3 mm. per dag (af de dage det regner) - hvilket jo ikke er noget særligt.