Vejret i Malta i maj

Oversigt over vejret i Malta i maj - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 21 grader i denne måned. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Malta - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af maj i Malta.
Skrevet af: Niels Sørensen

Maj-temperaturer i Malta

I maj måned i Malta kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som generelt varme eller kølige. Det betyder maj-temperaturer i Malta, som i de fleste tilfælde ligger omkring 20 - 22 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 18 grader og maximumstemperaturer på 23 - 25 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele maj måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typiske vejrforhold i Malta i maj

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Malta i maj. Tallene er opgjort over hele maj måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Malta tager sig ud i årets 5. måned.
Temperaturer
20° - 22°
Solskinstimer
9 - 10
Nedbør i mm.
10
Dage med nedbør
6 - 7

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Malta. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Malta i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over maj. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Malta:

Regner det så i maj måned?

Hvis der falder regn, bliver det i meget små mængder. Det kan f.eks. betyder, at der i løbet af hele maj vil falde omkring 9 - 11mm. fordelt over 5-7 dage. Hvis du er heldig, vil det slet ikke regne - eller måske regner det en lille smule om natten.