Vejret i Malta i marts

Vejret i Malta i årets tredje måned vil normalt have ganske lune temperaturer på omkring 15 og 17 grader. Man kan også mødes af decideret kolde perioder, hvis forholdende vil det. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Malta i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Malta i marts. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Malta i marts. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets tredje måned i Malta.
Skrevet af: Niels Sørensen

Marts-temperaturer i Malta

I marts måned i Malta kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som ganske lune eller kolde. Det betyder marts-temperaturer i Malta, som i de fleste tilfælde ligger omkring 15 - 17 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 13 grader og maximumstemperaturer på 17 - 19 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele marts måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Generelt skema over vejret i Malta i marts

Et udsnit af marts måneds vejr i Malta er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over marts måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i marts kan forvente.
Temperaturer
15° - 17°
Solskinstimer
10 - 11
Nedbør i mm.
40
Dage med nedbør
11 - 12

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i marts-vejret i Malta er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Malta byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Nedbør i marts

Helt sikker er det, at marts ikke vil være 100% tør - men samtidig er det også sikkert, at mængden af nedbør vil være til at klare. Mere præcist er det normalt, at der i marts falder 39 - 41 mm. nedbør i løbet af 10-12 af månedens dage.