Vejret i Malta i november

Vejret i Malta i november kan byde på både kølige og ganske lune dage, med temperaturer på omkring 19 grader. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Malta - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Malta i november

Årets 11. måned vil i Malta byde på kølige til ganske lune temperaturer. I Malta i november måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 18 - 20 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 16 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 20 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele november måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typiske vejrforhold i Malta i november

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Malta i november. Tallene er opgjort over hele november måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Malta tager sig ud i årets 11. måned.
Temperaturer
18° - 20°
Solskinstimer
9 - 10
Nedbør i mm.
90
Dage med nedbør
15 - 16

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Malta. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Malta i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over november. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Malta:

Regn og nedbør i november

Regn, ustadigt vejr og nedbør må i november måned forventes. Det betyder ikke, at det vil regne uden ophold, men derimod at der i løbet af måneden falder omkring 89 - 91 millimeter. Det stiller naturligvis visse krav til såvel påklædning som lidt forberedelse, så man får det rigtige tøj med sig. Her kan du få inspiration til din pakkeliste.