Vejret i Malta i oktober

Oktober måned i Malta vil normalt ramme temperaturer på omkring 22 og 24 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være generelt varme, så kan du også opleve ganske lune dage. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Malta - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 10. måned i Malta.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Malta (oktober måned)

I oktober måned kan temperaturerne i Malta i Malta svinge mellem at være ganske lune til generelt varme - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 22 - 24 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i oktober måned i Malta ligger på omkring 20 til 22 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 24 - 27 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele oktober måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typiske vejrforhold i Malta i oktober

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Malta i oktober. Tallene er opgjort over hele oktober måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Malta tager sig ud i årets 10. måned.
Temperaturer
22° - 24°
Solskinstimer
8 - 9
Nedbør i mm.
80
Dage med nedbør
11 - 12

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Malta. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Malta i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over oktober. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Malta:

Nedbør i oktober

Ustadigt vejr med byger og nedbør må gennem hele oktober forventes i Malta. Det betyder ikke, at man ikke kan opholde sig uden for, eller at oplevelserne vil regne væk - men derimod at man må klæde sig ordentligt på og i øvrigt holde øje med vejrudsigten for hvornår vejret vil arte sig. I løbet af oktober falder der omkring 79 - 81 millimeter regn i Malta.