Vejret i Malta i september

Vejret i Malta i september kan byde på både ganske lune og meget varme dage, med temperaturer på omkring 26 grader. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Malta i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Malta i september. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 9. måned i Malta.
Skrevet af: Niels Sørensen

September: Temperaturer i Malta

Malta, Malta i september er en periode, hvor ganske lune til meget varme temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Malta byde på 25 - 27 grader. Når det er koldest i september i Malta vil der være omkring 23 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 28 - 29 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele september måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Generelt skema over vejret i Malta i september

Et udsnit af september måneds vejr i Malta er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over september måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i september kan forvente.
Temperaturer
25° - 27°
Solskinstimer
7 - 8
Nedbør i mm.
30
Dage med nedbør
8 - 9

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i september-vejret i Malta er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Malta byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Nedbør i september

Fordelt over september måned vil der, som skemaet ovenfor også viser, falde i omegnen af 29 - 31mm. nedbør. Dette sker fordelt over 7-9 dage, hvor der altså vil være regn, byger eller småbyger. Derudover bør det hovedsagligt holde tørt.