Vejret i Marmaris i april

Oversigt over vejret i Marmaris i april - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 18 grader i denne måned. Du er måske interesseret i vejret i Marmaris i april, da du overvejer at bestille en ferie i årets fjerde måned - eller måske har du allerede gjort det. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Marmaris i årets fjerde måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

April: Temperaturer i Marmaris

Marmaris, Tyrkiet i april er en periode, hvor kolde til generelt varme temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Marmaris byde på 17 - 19 grader. Når det er koldest i april i Marmaris vil der være omkring 15 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 21 - 22 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele april måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typisk vejr i Marmaris i april

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan april-vejret tager sig ud i Marmaris.
Temperaturer
17° - 19°
Solskinstimer
11 - 12
Nedbør i mm.
61
Dage med nedbør
11 - 12

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Marmaris, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Marmaris, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Vil det regne i april?

I løbet af april vil der i årets fjerde måned i Marmaris falde omkring 60 - 62 millimeter nedbør. Det betyder, at regn, ustadigt vejr og nedbør må forventes, men samtidig også, at der er god chance for opholdsvejr ind imellem.Andre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i april