Vejret i Marmaris i december

Vejret i Marmaris i december kan byde på både kolde og ganske lune dage, med temperaturer på omkring 14 grader. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Marmaris - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i december måned. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Marmaris (december måned)

I december måned kan temperaturerne i Marmaris i Tyrkiet svinge mellem at være kolde til ganske lune - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 13 - 15 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i december måned i Marmaris ligger på omkring 11 til 13 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 15 - 18 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele december måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Oversigt over vejret i Marmaris i december

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Marmaris i årets sidste måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
13° - 15°
Solskinstimer
7 - 8
Nedbør i mm.
290
Dage med nedbør
14 - 15

Hvis du skal rejse i Marmaris i andre af årets måneder end blot december, så sørg for også at læse om vejret i Marmaris på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Marmaris.

Regn og nedbør i december

Ligesom du måske har lagt mærke til i oversigten længere oppe, så vil december i Marmaris være en meget våd oplevelse. Det betyder med andre ord, at der vil falde , så vil omkring 289 - 291 millimeter nedbør - hvilket er ganske meget. Sammenligner man eksempelvis med en af de meget våde danske måneder, vil der typisk falde omkring 55-65 millimeter regn.Andre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i december