Vejret i Marmaris i februar

Oversigt over vejret i Marmaris i februar - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 12 grader i denne måned. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Marmaris - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets anden måned i Marmaris.
Skrevet af: Niels Sørensen

Februar-temperaturer i Marmaris

I februar måned i Marmaris kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som kølige eller meget kolde. Det betyder februar-temperaturer i Marmaris, som i de fleste tilfælde ligger omkring 11 - 13 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 9 grader og maximumstemperaturer på 15 - 17 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele februar måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typiske vejrforhold i Marmaris i februar

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Marmaris i februar. Tallene er opgjort over hele februar måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Marmaris tager sig ud i årets anden måned.
Temperaturer
11° - 13°
Solskinstimer
7 - 8
Nedbør i mm.
170
Dage med nedbør
12 - 13

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Marmaris. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Marmaris i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over februar. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Marmaris:

Nedbør i februar

Som du sikkert allerede har bemærket i skemaet længere oppe, så er februar måned i Marmaris en våd oplevelse. Sagt med andre ord, så vil omkring 12 af månedens dage på den ene eller anden måde indeholde nedbør - og ofte ganske betragtelige mængder, ca. 169 - 171 mm. Husk at pakke vind og vandtæt tøj.Andre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i februar