Vejret i Marmaris i juli

Vejret i Marmaris i juli kan byde på både varme og ekstremt varme og trykkende dage, med temperaturer på omkring 30 grader. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Marmaris i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Marmaris i juli. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juli: Temperaturer i Marmaris

Marmaris, Tyrkiet i juli er en periode, hvor varme til ekstremt varme og trykkende temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Marmaris byde på 29 - 31 grader. Når det er koldest i juli i Marmaris vil der være omkring 27 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 35 - 36 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele juli måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Generelt skema over vejret i Marmaris i juli

Et udsnit af juli måneds vejr i Marmaris er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over juli måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i juli kan forvente.
Temperaturer
29° - 31°
Solskinstimer
14 - 15
Nedbør i mm.
23
Dage med nedbør
4 - 5

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i juli-vejret i Marmaris er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Marmaris byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Regn og nedbør i juli

Fordelt over juli måned vil der, som skemaet ovenfor også viser, falde i omegnen af 22 - 24mm. nedbør. Dette sker fordelt over 3-5 dage, hvor der altså vil være regn, byger eller småbyger. Derudover bør det hovedsagligt holde tørt.Andre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i juli