Vejret i Marmaris i maj

Maj måned i Marmaris vil normalt ramme temperaturer på omkring 21 og 23 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være meget varme, så kan du også opleve kølige dage. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Marmaris i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Marmaris i maj. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Marmaris i maj måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Maj: Temperaturer i Marmaris

Marmaris, Tyrkiet i maj er en periode, hvor kølige til meget varme temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Marmaris byde på 21 - 23 grader. Når det er koldest i maj i Marmaris vil der være omkring 19 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 26 - 27 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele maj måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Generelt skema over vejret i Marmaris i maj

Et udsnit af maj måneds vejr i Marmaris er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over maj måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i maj kan forvente.
Temperaturer
21° - 23°
Solskinstimer
12 - 13
Nedbør i mm.
28
Dage med nedbør
9 - 10

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i maj-vejret i Marmaris er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Marmaris byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Nedbør og regnfulde dage i maj

I løbet af maj vil der i Marmaris falde nedbør - men dog i overkommelige mængder. Mere konkret vil der falde omkring 27 - 29mm. nedbør. Dette sker i løbet af 8-10 dage, som byder på ustadigt vejr eller regn.Andre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i maj