Vejret i Marmaris i november

Vejret i Marmaris i november kan byde på både kolde og ganske lune dage, med temperaturer på omkring 17 grader. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Marmaris i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Marmaris i november. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Marmaris (november måned)

I november måned kan temperaturerne i Marmaris i Tyrkiet svinge mellem at være kolde til ganske lune - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 16 - 18 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i november måned i Marmaris ligger på omkring 14 til 16 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 19 - 22 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele november måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Generelt skema over vejret i Marmaris i november

Et udsnit af november måneds vejr i Marmaris er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over november måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i november kan forvente.
Temperaturer
16° - 18°
Solskinstimer
8 - 9
Nedbør i mm.
180
Dage med nedbør
13 - 14

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i november-vejret i Marmaris er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Marmaris byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Regn og nedbør i november

Ligesom du måske har lagt mærke til i oversigten længere oppe, så vil november i Marmaris være en meget våd oplevelse. Det betyder med andre ord, at der vil falde , så vil omkring 179 - 181 millimeter nedbør - hvilket er ganske meget. Sammenligner man eksempelvis med en af de meget våde danske måneder, vil der typisk falde omkring 55-65 millimeter regn.Andre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i november