Vejret i Marmaris i oktober

Vejret i Marmaris i årets 10. måned vil normalt have meget varme temperaturer på omkring 21 og 23 grader. Man kan også mødes af decideret kølige perioder, hvis forholdende vil det. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Marmaris - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Marmaris i oktober. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 10. måned i Marmaris.
Skrevet af: Niels Sørensen

Oktober: Temperaturer i Marmaris

Marmaris, Tyrkiet i oktober er en periode, hvor kølige til meget varme temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Marmaris byde på 21 - 23 grader. Når det er koldest i oktober i Marmaris vil der være omkring 19 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 26 - 27 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele oktober måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typiske vejrforhold i Marmaris i oktober

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Marmaris i oktober. Tallene er opgjort over hele oktober måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Marmaris tager sig ud i årets 10. måned.
Temperaturer
21° - 23°
Solskinstimer
9 - 10
Nedbør i mm.
81
Dage med nedbør
12 - 13

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Marmaris. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Marmaris i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over oktober. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Marmaris:

Nedbør i oktober

Ustadigt vejr må i oktober i Marmaris forventes. I løbet af årets 10. måned falder der omkring 80 - 82 millimeter nedbør. Til sammenligning falder der i Danmarks mere våde måneder omkring 50-60 millimeter. Det vil stille krav til såvel pakkelisten som den daglige påklædning - eller tålmodighed mens man venter på, at en byge driver over.Andre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i oktober