Vejret i Marrakech i august

Vejret i Marrakech i august kan byde på både varme og ekstremt varme og trykkende dage, med temperaturer på omkring 32 grader. Du er måske interesseret i vejret i Marrakech i august, da du overvejer at bestille en ferie i årets 8. måned - eller måske har du allerede gjort det. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Marrakech (august måned)

I august måned kan temperaturerne i Marrakech i Marokko svinge mellem at være varme til ekstremt varme og trykkende - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 31 - 33 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i august måned i Marrakech ligger på omkring 29 til 31 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 37 - 40 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele august måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typisk vejr i Marrakech i august

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan august-vejret tager sig ud i Marrakech.
Temperaturer
31° - 33°
Solskinstimer
11 - 12
Nedbør i mm.
3
Dage med nedbør
1 - 2

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Marrakech, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Marrakech, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Regn og nedbør i august

Hvis vejret har tænkt sig at byde på lidt regn så bliver det i mængder, der er til at holde ud. F.eks. kan det betyde, at der i løbet af hele august måned falde 2 - 4mm. vand. Og det er vel at mærke fordelt over 0-2 dage.