Vejret i Marrakech i december

Vejret i Marrakech i december kan byde på både kolde og ganske lune dage, med temperaturer på omkring 16 grader. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Marrakech - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af december i Marrakech.
Skrevet af: Niels Sørensen

December-temperaturer i Marrakech

I december måned i Marrakech kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som ganske lune eller kolde. Det betyder december-temperaturer i Marrakech, som i de fleste tilfælde ligger omkring 15 - 17 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 13 grader og maximumstemperaturer på 20 - 22 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele december måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typiske vejrforhold i Marrakech i december

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Marrakech i december. Tallene er opgjort over hele december måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Marrakech tager sig ud i årets sidste måned.
Temperaturer
15° - 17°
Solskinstimer
7 - 8
Nedbør i mm.
13
Dage med nedbør
7 - 8

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Marrakech. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Marrakech i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over december. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Marrakech:

Regner det så i december måned?

Fordelt over december måned vil der, som skemaet ovenfor også viser, falde i omegnen af 12 - 14mm. nedbør. Dette sker fordelt over 6-8 dage, hvor der altså vil være regn, byger eller småbyger. Derudover bør det hovedsagligt holde tørt.