Vejret i Marrakech i februar

Vejret i Marrakech i februar kan byde på både kolde og generelt varme dage, med temperaturer på omkring 17 grader. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Marrakech er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Marrakech i februar måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Februar: Temperaturer i Marrakech

Marrakech, Marokko i februar er en periode, hvor kolde til generelt varme temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Marrakech byde på 16 - 18 grader. Når det er koldest i februar i Marrakech vil der være omkring 14 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 21 - 22 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele februar måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Vejret i Marrakech i februar - overordnet skema

For et hurtigt overblik over februar-vejret i Marrakech se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
16° - 18°
Solskinstimer
8 - 9
Nedbør i mm.
38
Dage med nedbør
7 - 8

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Marrakech eller om vejret er, som du gerne vil have det i februar måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Marrakech.

Nedbør og regnfulde dage i februar

Fordelt over februar måned vil der, som skemaet ovenfor også viser, falde i omegnen af 37 - 39mm. nedbør. Dette sker fordelt over 6-8 dage, hvor der altså vil være regn, byger eller småbyger. Derudover bør det hovedsagligt holde tørt.