Vejret i Marrakech i januar

Vejret i Marrakech i årets første måned vil normalt have ganske lune temperaturer på omkring 14 og 16 grader. Man kan også mødes af decideret kolde perioder, hvis forholdende vil det. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Marrakech - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i januar måned. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Marrakech i januar. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Marrakech i januar

Årets første måned vil i Marrakech byde på kolde til ganske lune temperaturer. I Marrakech i januar måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 14 - 16 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 12 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 19 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele januar måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Oversigt over vejret i Marrakech i januar

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Marrakech i årets første måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
14° - 16°
Solskinstimer
7 - 8
Nedbør i mm.
32
Dage med nedbør
8 - 9

Hvis du skal rejse i Marrakech i andre af årets måneder end blot januar, så sørg for også at læse om vejret i Marrakech på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Marrakech.

Regn og nedbør i januar

Helt sikker er det, at januar ikke vil være 100% tør - men samtidig er det også sikkert, at mængden af nedbør vil være til at klare. Mere præcist er det normalt, at der i januar falder 31 - 33 mm. nedbør i løbet af 7-9 af månedens dage.