Vejret i Marrakech i juli

Vejret i Marrakech i juli kan byde på både varme og ekstremt varme og trykkende dage, med temperaturer på omkring 32 grader. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Marrakech - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 7. måned i Marrakech.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Marrakech i juli

Årets 7. måned vil i Marrakech byde på varme til ekstremt varme og trykkende temperaturer. I Marrakech i juli måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 31 - 33 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 29 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 38 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele juli måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typiske vejrforhold i Marrakech i juli

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Marrakech i juli. Tallene er opgjort over hele juli måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Marrakech tager sig ud i årets 7. måned.
Temperaturer
31° - 33°
Solskinstimer
11 - 12
Nedbør i mm.
1
Dage med nedbør
1 - 2

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Marrakech. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Marrakech i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over juli. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Marrakech:

Nedbør i juli

Hvis vejret har tænkt sig at byde på lidt regn så bliver det i mængder, der er til at holde ud. F.eks. kan det betyde, at der i løbet af hele juli måned falde 0 - 2mm. vand. Og det er vel at mærke fordelt over 0-2 dage.