Vejret i Marrakech i juni

Vejret i Marrakech i juni kan byde på både ganske lune og ekstremt varme og trykkende dage, med temperaturer på omkring 29 grader. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Marrakech i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Marrakech i juni. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Marrakech i årets 6. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Marrakech (juni måned)

I juni måned kan temperaturerne i Marrakech i Marokko svinge mellem at være ganske lune til ekstremt varme og trykkende - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 28 - 30 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i juni måned i Marrakech ligger på omkring 26 til 28 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 34 - 37 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele juni måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Generelt skema over vejret i Marrakech i juni

Et udsnit af juni måneds vejr i Marrakech er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over juni måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i juni kan forvente.
Temperaturer
28° - 30°
Solskinstimer
11 - 12
Nedbør i mm.
5
Dage med nedbør
1 - 2

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i juni-vejret i Marrakech er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Marrakech byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Vil det regne i juni?

Hvis vejret har tænkt sig at byde på lidt regn så bliver det i mængder, der er til at holde ud. F.eks. kan det betyde, at der i løbet af hele juni måned falde 4 - 6mm. vand. Og det er vel at mærke fordelt over 0-2 dage.