Vejret i Marrakech i maj

Oversigt over vejret i Marrakech i maj - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 24 grader i denne måned. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Marrakech i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Marrakech i maj. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 5. måned i Marrakech.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Marrakech i maj

Dagstemperaturerne i Marrakech i maj måned svinger mellem at være kølige til meget varme. Typisk vil der være omkring 23 - 25 grader i maj - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 21 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 29 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele maj måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Generelt skema over vejret i Marrakech i maj

Et udsnit af maj måneds vejr i Marrakech er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over maj måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i maj kan forvente.
Temperaturer
23° - 25°
Solskinstimer
9 - 10
Nedbør i mm.
24
Dage med nedbør
5 - 6

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i maj-vejret i Marrakech er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Marrakech byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Nedbør i maj

I løbet af maj vil der være nedbør - men ikke i mængder, der ikke er til at klare. De forgående år er der faldet i omegnen af 23 - 25mm. - fordelt på 4-6 dage med regn eller småbyger. Resten af tiden bør det holde tørt.