Vejret i Marrakech i november

Vejret i Marrakech i årets 11. måned vil normalt have generelt varme temperaturer på omkring 18 og 20 grader. Man kan også mødes af decideret kølige perioder, hvis forholdende vil det. Du er måske interesseret i vejret i Marrakech i november, da du overvejer at bestille en ferie i årets 11. måned - eller måske har du allerede gjort det. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Marrakech i november. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

November-temperaturer i Marrakech

I november måned i Marrakech kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som generelt varme eller kølige. Det betyder november-temperaturer i Marrakech, som i de fleste tilfælde ligger omkring 18 - 20 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 16 grader og maximumstemperaturer på 23 - 25 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele november måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typisk vejr i Marrakech i november

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan november-vejret tager sig ud i Marrakech.
Temperaturer
18° - 20°
Solskinstimer
7 - 8
Nedbør i mm.
41
Dage med nedbør
7 - 8

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Marrakech, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Marrakech, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Regn og nedbør i november

Helt sikker er det, at november ikke vil være 100% tør - men samtidig er det også sikkert, at mængden af nedbør vil være til at klare. Mere præcist er det normalt, at der i november falder 40 - 42 mm. nedbør i løbet af 6-8 af månedens dage.