Vejret i Melbourne i april

Oversigt over vejret i Melbourne i april - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 18 grader i denne måned. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Melbourne i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Melbourne i april. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Melbourne i årets fjerde måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

April-temperaturer i Melbourne

I april måned i Melbourne kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som ganske lune eller kølige. Det betyder april-temperaturer i Melbourne, som i de fleste tilfælde ligger omkring 17 - 19 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 15 grader og maximumstemperaturer på 20 - 22 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i april måned i Melbourne kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at april i Melbourne er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Generelt skema over vejret i Melbourne i april

Et udsnit af april måneds vejr i Melbourne er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over april måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i april kan forvente.
Temperaturer
17° - 19°
Solskinstimer
171 - 172
Nedbør i mm.
69
Dage med nedbør
13 - 14

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i april-vejret i Melbourne er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Melbourne byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Vil det regne i april?

I løbet af april vil der i årets fjerde måned i Melbourne falde omkring 68 - 70 millimeter nedbør. Det betyder, at regn, ustadigt vejr og nedbør må forventes, men samtidig også, at der er god chance for opholdsvejr ind imellem.Andre byer i Australien

Læs også om vejret i andre byer i Australien i april